תבשיל חומוס, חלב קוקוס וקארי קשיו טבעוני עשיר

תבשיל עשיר בטעמי המזרח, שילוב של חלב קוקוס וקארי טבעוני מושקע. פולי חומוס נימוחים ומלאי אנרגיה. הוסיפו חריפות לטעמכם עם פלפל צ'ילי, רוטב צ'ילי או פלפל חריף, בזהירות! עם תשומת לב למספר פרטים, המתכון הוא חי, פרטים בהמשך. אפשר לקרוא לו מרק או תבשיל, הכל עניין של ריכוז נוזלים, נסו ותדעו. אני בטוח שתתאהבו בשילוב הטעמים המעניין.

מרכיבים

  • 500 גרם פולי חומוס
  • מיכל חלב קוקוס
  • חופן אגוזי קשיו
  • 1 בצל קטן
  • 2 שיני שום
  • 1 פלפל צ'ילי
  • מעט ג'ינגר מגורר וחצי לימון סחוט
  • תערובת תבלינים: כפית קארי, כפית כורכום, 1/4 כפית פלפל ארבע העונות, 1/4 כפית אגוז מוסקט, מעט קינמון
  • מעט מלח אוקיאנוס אטלנטי, לפי הטעם

הכנה

הכנת פולי החומוס: לאחר השריה של לילה במים, בשלו את החומוס במים עד להתרככות. למתכון החי, הנביטו בלבד. הכנת הרוטב: במעבד מזון, עבדו את המרכיבים פרט לחומוס. טעמו ותקנו טעמים. שילוב המרכיבים: העבירו את הרוטב ופולי החומוס אל סיר ובשלו עד להתרכזות הרוטב, השתלבות הטעמים והעמקתם (לא עבור המתכון החי). הגשה: העבירו אל צלחות וקשטו במעטה כוסברה קצוצה ומעט נוזל לימון טרי. בהצלחה!

בדקו את סדנאות הבישול והאפיה הטבעוניות שלנו, בהם נכיר את סודות המטבח הטבעוני הבריא!

מחשבה אחת על “תבשיל חומוס, חלב קוקוס וקארי קשיו טבעוני עשיר

השאר תגובה