טכניקות בישול בריאות

בדקו את הסדנאות שלנו לבישול בריא בהן נציג בצורה מורחבת את מיטב השיטות לבישול בריא, נתנסה ונטעם מטעמים ונכיר את המטבח הטבעוני הבריא.

אפיה

בטכניקה זו נוכל להימנע מטיגון. למשל, בטטות, גזר, תפוחי אדמה וירקות אחרים יצאו נהדרים בתנור עם תבלון מתאים.

בישול ללא שמן

ניתן להחליף את תהליך הטיגון, בבישול במים רותחים. גם כשמדובר בטיגון בצל, מעט מים רותחים יתנו תוצאה דומה ובריאה.

אידוי

אידוי הינה אחת הטכניקות הבריאות כיוון שאין צורך בטיגון ובשימוש בשמן בכלל ועוד יתרונות רבים.

Raw – חי

כיום נחשבת לצורת התזונה הבריאה ביותר, בה צורכים את מגוון הירקות והפירות בצורתם הטבעית ללא חימום מעל טמפרטורה של 42 מעלות. זאת בכדי לשמור על הערכים התזונתיים, ובכך על הוויטמינים שבמזון.

המשיכו אל דף סדנאות הבישול הבריא שלנו או למתכונים טבעוניים.

השאר תגובה